Na een eerste kennismaking, starten we het coachtraject met een verkenningsgesprek waarin ik een eerste beeld krijg van je waarden, je kwaliteiten en je vragen. Verder bespreken we de wederzijdse verwachtingen en de opzet van de coachgesprekken. Na het verkenningsgesprek volgen minimaal 7 coachgesprekken van een uur (om de 2 á 3 weken). De coachgesprekken zijn telefonisch of via Skype. Het is ook mogelijk om op locatie af te spreken.

Onderzoeken en verkennen!

Mijn coaching bestaat uit voornamelijk uit onderzoeken en verkennen. Als coach ben ik getraind om de ‘hyperlinks’ te horen: woorden, situaties, emoties, belemmeringen die belangrijk voor je zijn en erom vragen dat we ze verder onderzoeken. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door de situatie te bekijken vanuit verschillende perspectieven, gebruik te maken van visualisaties, het inzetten van metaforen en door bewustwording van signalen van je lichaam.

Elk coachgesprek sluit af met een opdracht, uitdaging of denkvraag. Deze is bedoeld om dat wat je hebt ontdekt tijdens het gesprek verder te verdiepen. De ene keer is dat meer reflecterend, de andere keer meer actiegericht. Voorafgaand aan het volgende gesprek vraag ik je weer een aantal vragen te beantwoorden, zodat je bewust stilstaat bij je ontwikkeling in de afgelopen periode.

Het effect van coaching merk je in de dagelijkse praktijk

Je gedrag veranderen kost tijd. Vergelijk het met sporten: de eerste paar keer kunnen lastig zijn, hoe vaker je sport hoe groter het effect. Het effect van de coaching merk je vooral in de dagelijkse praktijk. Het is een proces dat zich ontvouwt: door reflectie, bewustwording, toepassing van het geleerde of het spreekwoordelijke kwartje dat opeens valt.

Ik bied je graag een gratis proefsessie aan!

Coaching is niet alleen maar serieus.

Lachen en plezier is ook zeker onderdeel van onze gesprekken!

  • Je neemt de regie
  • Je neemt beslissingen vanuit je eigen overtuiging
  • Je kijkt naar je eigen rol in situaties
  • Je bent in verbinding met jezelf en anderen
  • Je maakt bewuste keuzes

Nieuwsgierigheid neemt je mee op reis

Onderweg ontdek je nieuwe plekken

Daar ligt de sleutel tot jouw ontwikkeling

– in verbinding

Heb jij het lef op avontuur te gaan?