Ondernemend, avontuurlijk, ambitieus

Ondernemend, avontuurlijk en ambitieus zijn woorden die mij goed omschrijven.

In 2002 ben ik begonnen als leerkracht in het primair onderwijs. Sindsdien ben ik volop in beweging gebleven en heb ik me in verschillende taken, functies en opleidingen ontwikkeld. Zo ben ik op jonge leeftijd directeur geworden van een basisschool. Een sprong in het diepe en een groot avontuur. Een aantal hectische en leerzame jaren volgden. Tijdens deze jaren ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met coaching. Door zelf gecoacht te worden én een opleiding coachend leiderschap te volgen, heb ik de kracht van coaching ervaren.

Dromen waarmaken

Tijdens het volgen van mijn coachopleiding heb ik besloten een van mijn dromen waar te maken. Ik heb ontslag genomen en ben 10 maanden op reis gegaan door Azië. Een fantastische reis vol avontuur, plezier, ontspanning, ontdekkingen en reflectie. Ik ben nog steeds dankbaar dat ik deze beslissing heb genomen.

Vanuit Indonesië heb ik via Skype gesolliciteerd op mijn huidige baan. Eenmaal terug in Nederland ben ik weer als directeur op een basisschool in Amsterdam gaan werken.

Ontwikkeling als drijfveer

Ontwikkeling is voor mij een belangrijke waarde. Het blijven ontwikkelen van mezelf en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van anderen is een rode draad in mijn leven.

Gedreven door mijn ambitie om dat te doen in mijn leven waar ik gelukkig van word, ben ik me verder gaan scholen als coach.

Overtuigd van de kracht van coachen en hoe dit de kwaliteit van je leven en werk kan verhogen, gebruik ik mijn kennis en ervaring als professioneel coach om jou te helpen.

Neem de regie over alle delen van je leven. Onafhankelijk én in verbinding